Împrejurimi

Pitești
„Orașul lalelelor”, reședința județului Argeș, vă așteaptă cu locuri interesante de vizitat.
Pentru mai multe detalii, accesați:
Top obiective turistice în Pitești, județul Argeș


Vila Florica
Domeniul Florica, amplasat în mijlocul unui vast parc, înconjurat de podgoriile de la Ştefăneşti, este opera primilor doi Brătieni, Ion şi Ionel, tată şi fiu, care – au transformat o cochetă casă de administraţie a moşiei într-o somptuoasă reşedinţă boierească, în care s-au luat importante decizii privind istoria noastră.
Mai multe detalii aici: Centrul de Cultură Brătianu


Transfăgărășan
Transfagarasan este drumul printre muntii Fagarasului, ce incepe din localitatea Bascov, judetul Arges si se termina in apropierea localitatii Cartisoara, judetul Sibiu.
Cu o lungime de aproximativ 152 Km, parte a DN 7 C, drumul face legatura intre cele doua provincii istorice Muntenia si Transilvania.
Mai multe detalii aici: Transfăgărășan Info


Muzeul Golesti
Muzeul Viticulturii și Pomiculturii este un muzeu national, amplasat in Stefanesti -Arges, pe drumul national care leaga Pitestiul de Bucuresti. Muzeul a fost infiintat in 7 iunie 1939 de catre Regele Carol al II-lea si s-a dezvoltat de-a lungul anilor cu noi expozitii de baza care reflecta atat istoria familiei cat si istoria culturii si civilizatiei traditionale argesene.
Mai multe detalii aici: Muzeul Golesti